Concurs Castiga 12 premii D-Mail in valoare totala de 3.000 lei

Durata:  4.01.2012
Tip: tragere la sorti
Premii:
  • 12 premii D-Mail in valoare totala de 3.000 lei
  • Locul 1 : 1 premiu –castiga cele 3 produse alese (valoare maxima a premiului 600 lei inclus TVA)
    Locul 2: 1 premiu –castiga primele 2 produse alese (valoare maxima a premiului 400 lei inclus TVA)
    Locul 3: 10 premii – castiga primul produs ales (valoare maxima a premiului 200 lei inclus TVA)
Ce trebuie sa faci ?
Pe pagina de inscriere in concurs participantii trebuie sa intre pe siteul campaniei si sa se inregistreze. Apoi vor selecta 3 produse preferate de pe siteul D-mail, fiecare dintre ele cu o valoare mai mica de 200 lei, inclusiv TVA. Pentru a valida selectia in pagina de concurs trebuie sa scrie sau sa copieze codurile de produs ale celor 3 produse D-mail. Codul de produs este format din 6 cifre consecutive (Ex de cod. 297518). Produsele trebuie completate in ordinea importantei pentru participant, astfel produsul care este dorit cel mai mult va fi primul in lista, etc. Nu alegeti produse al caror stoc este indisponibil.
Un participant se poate inscrie o singura data, dar isi poate marii sansele de castig prin distribuirea informatiilor despre concurs catre prieteni, prin pasul 2. Toate celelalte inscrieri (mai mult de una pentru fiecare joc, pe toata perioada campaniei) vor fi declarate nule si nu vor intra in tragerea la sorti.
Pentru a avea sanse mai mari de castig, fiecare participant trebuie sa trimita datele concursului la cati mai multi prieteni.( adrese valide de e-mail)
Pentru fiecare adresa de email pe care o veti introduce in pasul 2, in campul anunta prietenii, numele Dumneavoastra va apare inca o data in baza de inregistrari.
Posibilitatea de a fi ales la extragere creste!
Ex. Veti apare 1 data pentru ca v-ati inregistrat, trimiteti la 2 prieteni , veti apare inca de 2 ori- total 3 ori.
Participantii trebuie sa apese pe butonul Share pe Facebook. Persoanele care nu au cont, pentru a participa trebuie sa isi deschida un cont pe Facebook.
Important! Trebuie sa completati datele personale si de identificare corect si in intregime.
Participantul care indeplineste conditiile de mai sus, in sensul prezentului regulament, este inscris automat la tragerea la sorti care va avea loc in ziua de 4.01.2012, in cadrul careia poate avea sansa sa castige cel putin unul dintre cele 12 premii constand in produse D-mail.
Premiile oferite in cadrul acestei promotii sunt:
Produse D-Mail, alese de castigatori, aflate in stoc la data tragerii la sorti. Valoarea totala a premiilor pentru ziua 4.01.2012 este de maxim 3000 RON (TVA inclus)
Livrarea produselor se va face la sediul organizatorului pentru castigatorii din Bucuresti, si la adresa indicata la inregistrare pt. castigatorii din afara Bucurestiului.

Participa aici

2011-12-29 00 26 10

Articole Populare

Diigo

Biblia vs Cartea lui Mormon

Cazul Pustan

Petrica Gaina - pastor Obreja Bautari