Concurs Castiga echivalentul a 1.500 de impozite si taxe locale


Durata: 2 ianuarie – 31 martie 2012
Tip: votare
Premii:

  • echivalentul a 1.500 de impozite si taxe locale
Ce trebuie sa faci ? regulament

Niciodata nu a fost mai usor, mai sigur si mai profitabil sa iti platesti impozitele.

Începutul anului este un motiv de bucurie. Planuri noi, vise noi, şanse noi. Şi cum te poţi bucura şi mai mult de această perioadă? Simplu şi uşor.

Tot ce trebuie să faci este să-ți plătești impozitele si taxele locale cu cardul tău de debit sau de credit Visa - la primărie sau online - în perioada 2 ianuarie - 31 martie 2012. Astfel, vei intra automat în tragerea la sorti, care îți poate aduce cea mai bună veste de început de an: impozitul plătit se poate întoarce înapoi.

500 de impozite si taxe locale se întorc în fiecare lună!

Selecteaza locatia ta pe harta de mai jos pentru a afla daca primaria din orasul tau accepta plata taxelor si a impozitelor cu cardul Visa. Daca iti gasesti orasul pe lista, inseamna ca poti plati taxele si impozitele cu cardul Visa – sau si mai bine – plateste-le online.


Participa aici

2011-12-29 00 19 42
Urmărește cele mai bune Promotii Online.

Ne intalnim pe chat pentru quizuri, coduri si distractie. Daca ne urmaresti pe Google+, Facebook sau pe twitter (chiar si prin sms) veti fi instiintati cand apar noutati. In coltul din dreapta sus aveti meniul cu toate quizurile si codurile disponibile.
Daca va sunt utile informatiile dati un like sau +1.Postat de admin în 12/29/2011 12:20:00 a.m.