Concurs Castiga un iPhone 4S


Durata: 29 decembrie 2011
Tip: tragere la sorti
Premii:

  • un iPhone 4S
Ce trebuie sa faci ?
Tot ceea ce trebuie sa faci este sa te inscrii este sa completezi formularul de concurs, dupa care de pe adresa de mail cu care te-ai inregistrat sa ne trimiti cel putin o fotografie facuta de tine sau de prietenii tai, cu un loc din Romania pe care l-ai vizitat sau care iti place foarte mult, la adresa de e mail concurs[@]e-administrativ.eu

Scrie-ne cateva cuvinte despre locatia unde s-a facut fotografia (ex. Castelul Bran, judetul Brasov). Fotografiile cele mai reusite vor fi incarcate pe pagina nostra web, alaturi de numele tau.

In data de 30 decembrie prin tragere la sorti va fi desemnat castigatorul unui iPhone 4s Apple, dintre cei inscrisi in concurs si care ne-au trimis cel putin o fotografie, pana la data de 29 decembrie 2011 orele 24.

Castigatorul va fi anuntat pe site in data de 30 decembrie dupa orele 12.


Participa aici

2011-12-29 00 29 18
Urmărește cele mai bune Promotii Online.

Ne intalnim pe chat pentru quizuri, coduri si distractie. Daca ne urmaresti pe Google+, Facebook sau pe twitter (chiar si prin sms) veti fi instiintati cand apar noutati. In coltul din dreapta sus aveti meniul cu toate quizurile si codurile disponibile.
Daca va sunt utile informatiile dati un like sau +1.Postat de admin în 12/29/2011 12:29:00 a.m.