Concurs Castiga un kit Wireless N Gigabit


Durata: 20 ianuarie 2012
Tip: tragere la sorti
Premii:

  • un kit Wireless N Gigabit - 229 lei
Ce trebuie sa faci ?
Câştigă un kit Wireless N Gigabit!

Pentru a participa la concurs să îţi completezi datele personale în formularul de concurs pana in 20 ianuarie 2012 şi să menţionezi o funcţie avansată a kit-ului TL-WR300KIT, care îl diferenţiază de produsele concurente. Câştigătorul va fi stabilit prin tragere la sorţi.

TL-WR300KIT este un kit wireless N 300Mbps, care include un router wireless N TL-WR841ND şi un adaptor USB TL-WN821N. Acesta oferă o soluţie avansată pentru implementarea unei reţele wireless, dedicată activităţilor de streaming video HD, apeluri pe Internet şi jocuri online, oriunde în locuinţa dvs. Utilizatorii acestui kit vor beneficia de o viteză de transmisie şi o arie de acoperire de 15 ori, şi respectiv de 5 ori mai mare decât produsele 11g convenţionale. TL-WR300KIT oferă reţelei o viteză de transfer wireless N ridicată, spre beneficiul dvs.

Caracteristici esenţiale:
- Viteză de transfer wireless N de până la 300Mbps, ideală pentru aplicaţii consumatoare de bandă, sensibile la întreruperi, ca streaming video, jocuri online şi telefonie VoIP
- Tehnologia MIMO 2T2R asigură o lăţime de bandă stabilă pentru transmisie şi recepţie wireless pe distanţe extinse
- Asistentul de Instalare Rapidă permite configurarea rapidă şi fără efort pentru utilizatorii începători
- Exterior elegant, poate fi montat pe perete sau amplasat orizontal pe birou (TL-WR841ND)
- Conexiune X-Link PSP pentru o experienţă plăcută de gaming online în Windows XP (TL-WN821N)


Participa aici

2011-12-22 18 27 58


Urmărește cele mai bune Promotii Online.

Ne intalnim pe chat pentru quizuri, coduri si distractie. Daca ne urmaresti pe Google+, Facebook sau pe twitter (chiar si prin sms) veti fi instiintati cand apar noutati. In coltul din dreapta sus aveti meniul cu toate quizurile si codurile disponibile.
Daca va sunt utile informatiile dati un like sau +1.Postat de admin în 12/22/2011 06:28:00 p.m.