Concurs Castiga un parfum Burberry Body

Durata: 25.11.2011 – 03.01.2012
Tip: ?
Premii:
  • un parfum Burberry Body
Ce trebuie sa faci ?
Seducator, elegant, atemporal, respirand o profunda senzualitate, Burberry BODY este parfumul care te va invalui in notele sale intense. Un parfum de neuitat care se defineste prin note de varf ce danseaza in tonurile absintului verde, jucand in ritmurile calde ale piersicii si freziei. Notele de mijloc sunt imaginate in jurul unui buchet floral ravasitor ce reuneste tonuri de trandafir si iris imbinate elegant cu nuantele calde si subtile ale lemnului de santal. Pentru ca in final, nota de perfectiune sa fie data de baza luminata de casmir, vanilie, ambra si mosc.
Burberry BODY este cel mai senzual parfum pe care marca britanica Burberry l-a imaginat vreodata. Fruct al unei combinatii vibrante de ingrediente rafinate, Burberry BODY traduce in notele sale olfactive misterul senzualitatii feminine. Dupa cum o spune si numele sau, acesta este parfumul care descifreaza universul feminitatii pentru a-i desena formele si a-i descoperi secretele, pentru a-i suprinde tainele si a-i dezvalui senzualitatea.
Conotatiile numelui sau surprind intregul spirit al parfumului : senzualitate, naturalete, eleganta, fiecare FEMEIE putand fi imaginea Burberry Body prin atitudine si stare de spirit. Fie ca este vorba despre Burberry BODY apa de parfum, apa de parfum intensa, ulei sau lapte de corp, note seducatoare te vor invalui si fascina asa cum ii vor invalui si fascina definitiv pe cei de langa tine.
Burberry BODY iti lanseaza o invitatie pe care nicio femeie nu o poate refuza : lasa-te invaluita in parfumul senzualitatii si al elegantei pentru ca prezenta ta sa devina pentru totdeauna de neuitat !
In acest sfarsit de an, « senzualitate » este cuvantul de ordine, iar parfumul care va adauga nota suprema de perfectiune stralucirii si elegantei tale este Burberry BODY. Noul parfum pe care celebra marca britanica Burberry l-a lansat in septembrie iti face o promisiune : el va deveni parfumul tau.
Concursul este valabil în perioada 25.11.2011 – 03.01.2012

Participa aici

2011-12-30 14 49 17

Articole Populare

Diigo

Biblia vs Cartea lui Mormon

Cazul Pustan

Petrica Gaina - pastor Obreja Bautari