Probleme la concursul descopera mina de aur !

Am primit mai multe sesizari in legatura cu acest concurs:

1. Comunicarea ?!

Salut Mihai,

Ca cititor al blogului tau de concursuri, vreau sa-ti semnalez o inadvertenta in regulamentul "Minei de aur", joc pentru care postezi si tu pentru comunitatea dejucatori, inadvertenta pe care, dupa cum vezi mai jos, le-am semnalat-o si lor acum 3 saptamanii, fara raspuns sau reactie la ora acestui email.

Daca tu semnalezi asta in comunitatea ta, poate sunt mai multe sanse sa se lamureasca situatia. Stiu, corect ar fi sa se mearga dupa regulament pentru extrageri, insa ceea ce apare cu litere mari si colorate pe site-ul jocului este citit si perceput de concurenti, iar asta mi se pare o dezinformare si inducere in eroare, voita sau nu.

Nu multi citesc si regulamentele jocurilor si mi s-a parut normal ca eroarea sa fie reparata pentru o informare riguroasa si pentru ca timpul si energia concurentilor sa fie consumate in folos pentru Joc.. nu pentru Bataie de joc.

Merci si multa bafta!

2. Inadvertențe în regulament ?! cantitatea totală de aur ?

Si concursul asta va fi, in esenta, o teapa, deoarece nu se precizeaza nicaieri care este cantitatea de aur ce poate fi extrasa individualizata pe fiecare mina in parte.
"5000 - *Se acordă prin tragere la sorţi la care participă toţi jucătorii care
au extras toată cantitatea de aur din cele 4 mine la finalul
concursului."
Ma indoiesc ca vorbim de cele 290 de tone de aur ce iti aduc 8 sanse, deoarece este foarte probabil ca cele 290 de tone sa poata fi extrase doar din 3 mine.
Lawyers - we should kill them.
Doar prin simplul fapt ca au stipulat "din cele 4 mine", ma duce cu gandul la faptul ca vor putea fi facute mari magarii.

3. Greșeli în regulament ?!

In primul rand nu cred ca scopul jocului este acela de a acorda premii, ci de a promova proiectul de la Rosia Montana. Se vede asta si din modul in care este gandit joculetul, din intrebarile de la quizurile rmg, din putina atentie pe care au acordat-o regulamentului si a greselilor ce au rezultat din redactarea acestuia pe genunchi.
Greselile:
1. In regulamentul initial pentru o tona de aur trebuiau sa dea 8000 banuti iar pentru o tona de argint 700 banuti, numai ca jocul dadea 700 pe argint si cam 1700 pentru aur. Le-am scris un mail la care nu am primit nici un raspuns si nu se rezolva nimic. Le-am retransmis mailul, de data aceasta in CC i-am pus si pe cei de la RMG, si ce au facut ? Au schimbat regulamentul. Acum dau  1700 pe tona de aur si 150 banuti pe tona de argint. Concluzia: este mai simplu sa schimbi unilateral un contract decat sa rezolvi problema.
2.  Conform regulamentului trebuia ca minele sa se umple in 12 ore numai ca acestea se umpleau in circa 14 ore. Din nou mail catre toti cei implicati, din nou nici un raspuns, dar s-a rezolvat problema.
3. Mai exista inca un premiu la care nu se poate ajunge, si anume:
"GOLD STARse acordă primului jucător care aduce 5000 de turişti în muzeul său virtual"Concursul se desfasoara pe o durata de 55 zile, iar pe zi pot intra in muzeu 30 persoane, ceea ce inseamna un maxim de 1650 turisti. Cui vor da premiul pentru 5000 de turisti ?!4. Serverul picat ieri... dar dupa ce a picat am vazut ca s-a rezolvat o alta problema, si anume se actualizeaza la intervale mai scurte clasamentul. Probabil au mutat jocul pe un server mai musculos.Din greselile enumerate, din lipsa de raspuns si implicare, este clar ca interesul primar era de promovare a unui proiect care oricum nu cred ca va fi avantajos pentru noi romanii...

4. Premiul cel mare de 5.000 de euro cui îl acordă ?!

Buna ziua,

Referitor la extragerea marelui premiu, exista o mare discrepanta intre conditia de participare afisata in pagina "Premii" a site-ului (extragerea integrala a minereului) si articolul din regulamentul oficial al jocului (care specifica atingerea a cel putin unui prag - similar extragerilor saptamanale)!

Pe site, pagina PREMII:

PREMIUL CEL MARE: 5000 EURO*

Data extragerii: 13.01.2012

*Se acordă prin tragere la sorţi la care participă toţi jucătorii care au extras toată cantitatea de aur din cele 4 mine la finalul concursului.

In REGULAMENT:
Extragerea finală

Extragerea pentru Marele Premiu de 5000 Euro va avea loc în data de 13 ianuarie 2012 şi va avea un singur câştigător. La această tragere la sorţi vor participa toţi jucătorii care până la data de 11 ianuarie, ora 24:00 au atins cel puţin un prag de extragere al minereurilor de aur şi argint.

Avand in vedere ca noi inca mai consideram acest joc unul serios din punct de vedere al organizarii, desfasurarii, veridicitatii premiilor si brandurilor implicate, va rugam sa operati modificarea care se impune in cadrul site-ului / regulamentului  - pentru a putea fi vizibila cat mai curand tuturor participantilor si prin care acestia sa poata stii cum vor juca in continuare.

Cu stima,
Un gamer

2011-12-28 15 23 21

5. Incurajarea conturilor multiple ?!

Salut,

am observat si eu aceasta problema, din pacate nu e singura, se pare ca acest concurs incurajeaza conturile multiple. Deja familia Voinescu a facut 3x100 de euro doar pentru ca sunt avantajati sa se voteze pe conturi multiple si sa faca bani in acest mod atingand praguri mult mai usor decat cei care nu-si inscriu mama, fiica si toate rudele in concurs.

  • CEL MAI RAPID HANGIU

    castigatoare: Voinescu Mihaela cu numele de investitor mykylin

  • INVESTITOR IN SANATATE

    castigator: Voinescu Florentin Daniel cu numele de investitor Dany

  • INVESTITOR IN SIGURANTA

    castigatoare: Voinescu Maria Madalina cu numele de investitor bylutza

Apoi mai sunt multi care au terminat toate nivelele si n-au primit nici un email cum ca ar fi castigatori. Iar de la schimbarea random.org->tragerilasorti.ro extragerile apar decalat cu cateva saptamani, nu stiu ce incredere ofera .ro si transparenta atata timp cat apare decalajul. Iar banii trimiși către tragerilasorti.ro pot fi investiți în ceva.

6. Probleme cu interfața de joc ?!

Eu folosesc doar Mozilla Firefox si Internet Explorer. Ei au urmatoarele erori ( 0 timeout(), 0 error() ) si mai mult din cauza programarii jocului si a concursului nu din cauza browserului. Dumneavoastra a-ti incercat sa trimiteti mesaje pe adresa lor de e-mail ca mie imi vine inapoi un mesaj de eroare ca nu este buna adresa lor de e-mail.

A primit cineva premiile ? Sau e doar o publicitate ieftină către RPMG ?

Comentarii

Articole Populare

Diigo

Biblia vs Cartea lui Mormon

Cazul Pustan

Petrica Gaina - pastor Obreja Bautari