Concurs Castiga un ebook reader Nook Touch Wi-Fi


Durata: 1 martie 2012
Tip: cumparare
Premii:

  • un ebook reader Nook Touch Wi-Fi - 599 lei
  • toti cei care cumpara pachetul promotional vor primi in format fizic titlul castigator al premiului de popularitate, carte care va fi expediata pe adresa votantului pe cheltuiala Editurii Eagle.
Ce trebuie sa faci ? regulament
Cumpara Pachetul Concursul Seniorii Imaginatiei (29,99 lei) ce contine cartile:
Calatorie in Capricia de Mircea Oprita - 14,99 lei
Chestionar pentru doamne… de Liviu Radu - 14,99 lei
Insula pescarusilor de Mircea Liviu Goga - 14,99 lei
O sansa deosebita de Ciprian Mitoceanu
… si poti castiga un ebook reader Nook Touch Wi-Fi.
Cumpararea volumului reprezinta taxa de participare la vot si permite celor care cumpara pachetul sa voteze pentru acordarea premiului de popularitate in cadrul concursului de romane SF Seniorii Imaginatiei 2011.
De asemenea, toti cei care cumpara pachetul promotional vor primi in format fizic titlul castigator al premiului de popularitate, carte care va fi expediata pe adresa votantului pe cheltuiala Editurii Eagle.
Mai mult, volumul va contine o pagina cu numele tuturor celor care au cumparat pachetul si au votat romanul preferat, sprijinind astfel concursul, indiferent de alegerea facuta la vot.
Dintre cumparatorii pachetului, in ziua anuntarii romanului finalist la premiul de popularitate al concursului Seniorii Imaginatiei 2011 se va extrage un castigator al unui ebook reader de ultima generatie de la Nook oferit de catre Editura Eagle.
Elefant va sponsoriza premiile Seniorii Imaginatiei cedand intreaga suma provenita din vanzarea pachetului de concurs Seniorii Imaginatiei 2011 SRSFF, in contul de premiere.
Sponsorii premiilor concursului Seniorii Imaginatiei sunt Editura Eagle, Autorolla si Monitorul de Botosani.
Participa aici

Image 065


Urmărește cele mai bune Promotii Online.

Ne intalnim pe chat pentru quizuri, coduri si distractie. Daca ne urmaresti pe Google+, Facebook sau pe twitter (chiar si prin sms) veti fi instiintati cand apar noutati. In coltul din dreapta sus aveti meniul cu toate quizurile si codurile disponibile.
Daca va sunt utile informatiile dati un like sau +1.Postat de Concursuri Online în 1/21/2012 12:30:00 a.m.