Concurs Castiga un iPhone 4S


Durata: 01.02.2012
Tip: tragere la sorti
Premii:

  • un iPhone 4S - 3.499 lei
  • un schimb de ulei+filtre pentru masina ta
  • premii totale în valoare de 5.000 lei
Ce trebuie sa faci ?
Pasul 1 : accesezi pagina de Facebook Ilcoutocenter si intri pe sectiunea Super tombola (click)
Pasul 2 : trebuie sa dai click pe Like / Imi place pentru a putea intra in Tombola ce iti aduce un schimb de ulei+filtre pentru masina ta (click)
Pasul 3: Apesi “Distribuie/Share” si postezi in felul asta pe wall-ul tau detaliile concursului si poti castiga un iPhone 4S !!!
In concurs se poate inscrie oricine din Romania , cu exceptia angajatilor ILCOautocenter, a rudelor acestora de gradul I, precum si a altor persoane asociate concursului.
Castigatorul va fi ales prin tragere la sorti, si este de acord sa i se faca publice datele pentru a intra in posesia premiului.
Anuntarea castigatorului va fi facuta pe Facebook.
Prin inscrierea la concurs, iti dai acordul de a primi newsletterul cu ofertele ILCOautocenter. Te poti dezabona la orice moment, dar daca esti selectat castigator si nu esti inscris la newsletter prin dezabonare, vei pierde premiul, si premiul va fi alocat urmatorului tras la sorti.
* Va puteti inscrie pana pe 01.02.2012
* Extragerea va avea loc pe data de 02.02.2012

Participa aici

 Image 009


Urmărește cele mai bune Promotii Online.

Ne intalnim pe chat pentru quizuri, coduri si distractie. Daca ne urmaresti pe Google+, Facebook sau pe twitter (chiar si prin sms) veti fi instiintati cand apar noutati. In coltul din dreapta sus aveti meniul cu toate quizurile si codurile disponibile.
Daca va sunt utile informatiile dati un like sau +1.Postat de Concursuri Online în 1/12/2012 07:01:00 p.m.