Concurs LIDL Castiga o excursie la Paris 2 persoane + 500 euro bani buzunar

Durata: 20 ianuarie - 14 februarie 2012
Tip: tragere la sorti
Premii:
  • O excursie pentru doua persoane la Paris, în perioada 15.03.2012 – 18.03.2012, ce include: bilet de avion Bucuresti-Paris-Bucuresti cu toate taxele incluse, cazare la hotel de 4* cu mic dejun, 500 de euro bani de cheltuiala si o cina la restaurantul Budha Bar in Paris.
Ce trebuie sa faci ? regulament

Participarea este independentă de achiziţia de produse. Din achiziţia de produse nu rezultă avantaje.

Participantul trebuie să efectueze acţiunile descrise pe pagina de internet a Organizatorului (www.lidl.ro) care conţine aplicaţia aferentă jocului cu premii („Participanţii trebuie să încarce o fotografie cu chipul lor pe pagina de internet a organizatorului, într-un videoclip standard, iar apoi să confirme finalizarea participării accesând link-ul pe care îl vor primi pe email. Înscrierea la tragerea la sorţi este posibilă doar în urma înregistrării participantului pe pagina de internet www.lidl.ro. Videoclipul va fi trimis către adresa de email indicată de participant doar in data de 14.02.2012“).

La tragerea la sorti se iau în considerare numai participanţii care s-au înregistrat cu o adresă de email validă în baza de date a aplicaţiei, au incarcat o fotografie in conditiile mentionate mai sus şi au confirmat finalizarea participării accesând link-ul primit pe adresa de email furnizată. În cazul în care premiul nu poate fi expediat corect din cauza indicării greşite a unor date de către participant, participantul nu îl mai poate pretinde. Alte informaţii se pot obţine mai jos, sub titlul 5 „Premiul si formalităţi de acordare„

Prin înregistrarea în baza de date şi prin recepţionarea acestei informaţii de către Organizator, are loc participarea la jocul cu premii. O altă condiţie este aceea de a permite utilizarea adresei de e-mail în scopul înştiinţării în cazul unui eventual premiu.

Participarea la jocul cu premii include acordul cu privire la publicarea pozei transmise de participant pe pagina de internet a organizatorului în cadrul aplicaţiei aferente jocului cu premii.

Acest acord poate fi revocat oricând fără a avea efecte asupra participării la jocul cu premii, respectiv asupra dreptului de a obţine premii.  

Participanţii pot trimite oricâte videoclipuri doresc însă, la tragerea la sorţi vor avea o singură şansă.

Nu sunt acceptate fotografii obscene sau cu conţinut imoral.

Utilizatorii trebuie să fie proprietarii tuturor drepturilor asupra fotografiilor înscrise în concurs. Organizatorul jocului cu premii nu îşi asumă nici o responsabilitate privind eventuale încălcări ale dreptului de autor. Responsabilitatea revine în mod exclusiv celui care a trimis fotografia.

Trimiterea fotografiilor implica acceptul participantului de a oferi Organizatorului  si partenerilor concursului dreptul de a publica fotografiile respective (inclusiv dreptul de a folosi imaginea participantului), integral sau parţial, in format digital si/sau tipărit, fără nici un fel de plata. Eventuala folosire a fotografiilor sau imaginii participantilor va fi insotita de mentionarea numelui autorului.

Fotografiile trebuie incarcate fara să conţină vreun watermark.

Alte informaţii se găsesc la punctul 2. „Dreptul de participare“.


Participa aici

Image 032

Comentarii

Articole Populare

raspunsuri conquiztador

Biblia vs Cartea lui Mormon

Cazul Pustan

Diigo