Sanse duble PixelMania 11 ianuarie 2012Participați și voi la concursul pixel Mania organizat de Vodafone și câștigați un premiu în fiecare zi.
Astazi castigati un samsung galaxy s2 - 1.959 lei

Tabelul e aici:
  • Pentru utilizatorii care n-au acces la tabel completați formularul aici
  • Ignor orice request acces (orice click pe butonul din pagina in care va spune ca n-aveti acces) pentru ca nu pot urmari toate emailurile care imi vin, cu formularul doar copiez lista voastra de emailuri si aveti acces.
  • Pentru cei care s-au trezit fara acces, cautati emailul prin care v-am dat acces si dati click pe linkul din acel email. Nu mai intrebati pe chat, pe email sau altundeva altceva.
  • In tabel exista cativa care au acces de editare, ei vor completa iar voi le veti spune (exemplu: C10-1 adica pixelul cu coordonata C10 e simplu, sau X3-2 adica pixelul cu coordonata X3 e dublu, nu exista pixelii astia in tabelul nostru pt a nu crea confuzie, e doar un exemplu)
Multumesc pentru intelegere.

Toți cei care v-ați înregistrat aveți acces la șansele duble sau simple din linkurile din emailurile primite.
Reguli:
  1. cu cifra unu (1) scriem șansele simple
  2. cu cifra doi (2) scriem șansele duble
  3. spuneti căsuțele/pixelii pe care i-ati intors
Mult succes tuturor.
Urmărește cele mai bune Promotii Online.

Ne intalnim pe chat pentru quizuri, coduri si distractie. Daca ne urmaresti pe Google+, Facebook sau pe twitter (chiar si prin sms) veti fi instiintati cand apar noutati. In coltul din dreapta sus aveti meniul cu toate quizurile si codurile disponibile.
Daca va sunt utile informatiile dati un like sau +1.Postat de Concursuri Online în 1/11/2012 12:00:00 p.m.