Primul ministru Victor Ponta si subordonarea Monitorului Oficial


Urmaresc b1 tv la emisiunea lui Robert Turcescu (care alaturi de Nasul cred ca prezinta cel mai obiectiv lucrurile) si raman perplex la stirea despre Ordonanta de urgenta privind modificarea legii de organizare a Monitorului Oficial si trecerea lui sub deciziile Guvernului.

Am urmarit scenariul cu Adrian Nastase si pot sa spun ca b1 tv a fost singurul post care a prezentat informatiile date de avocatul politistilor care a spus ca Adrian Nastase, dupa tentativa de sinucidere si-a schimbat singur cămașa având o rană superficială ceea ce s-a văzut și la ieșirea din spital. Tot acest scenariu urmărea prostirea publicului cu ajutorul Guvernului, l-am văzut pe domnul Ponta și toți PSDiștii cum ziceau că Năstase arată groaznic, că e pe moarte și împreună cu doctorii urmăreau favorizarea infractorului.

Acum aflu că vrea să schimbe judecătorii.Urmărește cele mai bune Promotii Online.

Ne intalnim pe chat pentru quizuri, coduri si distractie. Daca ne urmaresti pe Google+, Facebook sau pe twitter (chiar si prin sms) veti fi instiintati cand apar noutati. In coltul din dreapta sus aveti meniul cu toate quizurile si codurile disponibile.
Daca va sunt utile informatiile dati un like sau +1.Postat de Concursuri Online în 5/29/2012 08:39:00 p.m.