Chrome vs CoolNovo - YouTube


Am încercat astăzi schimbarea browserului meu actual, Chrome pe care-l folosesc de ceva timp bun cu CoolNovo însă ocupă mult mai multă memorie RAM, ajunge la 4.4 GB și pe deasupra e mult mai lent, vizibil, stă la fiecare pagină cel puțin o secundă în plus față de chrome.

 

L-am instalat pentru că voiam să schimb designul paginii youtube iar chrome spunea că nu acceptă scripturi din afara chrome store sau cel puțin așa am înțeles eu, dar nici cu coolNovo n-am reușit mare lucru, nu mergea nimic așa că am revenit la Chrome care mi se pare cel mai bun browser al momentului. Era utilă la CoolNovo opțiunea Chrome/IE dar nu sunt multe siteuri care necesită browserul IE.

 

După închiderea Google Reader am rămas dezamăgit de serviciile google care nu prea se mișcă cu talent cu toate că au în mâini șansa să o facă. De exemplu la Youtube sunt atâtea opțiuni și funcționalități care pot ajuta utilizatorul să găsească informația dorită dar nu sunt implementate, pot fi puse o grămadă de filtre sau categorii (iar sugestiile lor n-au nici o legătură cu istoria mea pe youtube), pe lângă asta nu pot dezactiva noutățile prietenilor de pe Google Plus.2013-03-20 20 36 08
Urmărește cele mai bune Promotii Online.

Ne intalnim pe chat pentru quizuri, coduri si distractie. Daca ne urmaresti pe Google+, Facebook sau pe twitter (chiar si prin sms) veti fi instiintati cand apar noutati. In coltul din dreapta sus aveti meniul cu toate quizurile si codurile disponibile.
Daca va sunt utile informatiile dati un like sau +1.Postat de Concursuri Online în 3/20/2013 08:37:00 p.m.