Evanghelia are putere - Pocaitul Manelist


Am văzut pocăiți hip-hop, acum să analizăm pocăiții maneliști. 2013-03-15 16 25 25

Zidește această melodie ? Dă slavă lui Hristos astfel de atitudine ?

Vom putea noi să cântăm acest tip de melodii în Împărăția lui Dumnezeu ?

Dacă ne imaginăm că Hristos ar putea să cânte sau să stea în fața acestui om, sau chiar cei 12 apostoli, Pavel, îngerii, Dumnezeu Tatăl.

Cei care investesc în astfel de lucrări vor putea să stea în picioare când se va testa lucrarea fiecăruia în ziua lui Hristos ?

 

Nu spun că e bine, nici rău dar cred că cei care au o relație cu Domnul Isus știu răspunsul și mai știu că EL ne-a spus să părăsim modul nostru de viață deficitar (să ne lepădăm de noi înșine, de eul nostru, să ne luăm crucea și să-L urmăm) și orice am considerat odată prețios, odată ce L-am cunoscut pe Hristos și adevărata lui valoare, vom ignora și lepăda tot ce era odată prețios în ochii noștri și vom pune accent pe ceea ce e cu adevărat valoros.

 

Așa cum am mai spus și aici acest tip de lucrare are și partea ei bună dar nu e de ajuns să pui Cuvântul Vieții în orice context, trebuie să găsim contextul potrivit pentru a avea un impact potrivit asupra targetului și să avem grijă să nu ne batem joc de lucrurile sfinte aducându-L pe Hristos într-un context nepotrivit aruncând mărgăritare porcilor.

 

Toate lucrurile ne sunt de folos dar nu toate zidesc. Să nu facem din libertatea noastră o capcană pentru alții, o poticnire pentru cei slabi.
Urmărește cele mai bune Promotii Online.

Ne intalnim pe chat pentru quizuri, coduri si distractie. Daca ne urmaresti pe Google+, Facebook sau pe twitter (chiar si prin sms) veti fi instiintati cand apar noutati. In coltul din dreapta sus aveti meniul cu toate quizurile si codurile disponibile.
Daca va sunt utile informatiile dati un like sau +1.Postat de Concursuri Online în 3/15/2013 04:25:00 p.m.