Pocaitii - Hristos este in control
dacă tot ÎL adaptăm pe Hristos în funcție de plăcerea noastră există oare vreo limită ? Hitler își pune semnul peștelui pe baston sau își scrie pe căciulă "Isus este viața" (chestii de aparență) sau un film porno cu versete din Biblie reprezintă de fapt stabilitatea lucrării pe care o facem care va fi dată în vileag în ziua aceea. E ușor să credem că-L slăvim pe Domnul ușurându-le munca oamenilor care trebuiau să aducă animale de la mare depărtare pentru jertfă, așa noi am făcut un bâlci în Templu și am rămas surprinși când ÎL vedem pe Fiul omului că ne strică speranța/pasiunea, ne jignește pe față spunându-ne așa: „Este scris: «Casa Mea va fi numită o casă de rugăciune», dar voi aţi făcut din ea o peşteră de tâlhari!“ (http://goo.gl/u12sH) Investiți în lucrările pe care le considerați de succes pe pământ și sper ca la fel de mare succes să aibe și în fața testului lui Dumnezeu, când se va vedea ce e cu adevărat făcut din paie, lemne și materiale slabe, știind că Dumnezeu caută o lucrare făcută din aur, diamant (materiale durabile) așa cum a fost și lucrarea lui Hristos. 2013-03-09 02 38 34


Despre trupa pocăiții citiți mai multe aici. Se pare că au un conflict nestins din 2003 odată cu scindarea trupei, n-am nimic cu ei, nu mă interesează doar că aceeași superficialitate se vede și în versuri.Urmărește cele mai bune Promotii Online.

Ne intalnim pe chat pentru quizuri, coduri si distractie. Daca ne urmaresti pe Google+, Facebook sau pe twitter (chiar si prin sms) veti fi instiintati cand apar noutati. In coltul din dreapta sus aveti meniul cu toate quizurile si codurile disponibile.
Daca va sunt utile informatiile dati un like sau +1.Postat de Concursuri Online în 3/09/2013 12:37:00 a.m.