Vaccination The Hidden Truth


Vaccinurile ucid ? Pe de o parte sunt cei care susțin că suntem aici datorită acestor vaccinuri pe de alta sunt homeopații care spun că ne distrugem sistemul imunitar și nici nu-i dăm timp să se organizeze că îl și atacăm cu tot felul de viruși morți și nu unul ci peste 5 odată. Se știe că pentru prematuri nici nu este recomandat un astfel de vaccin (cel puțin așa am auzit în videoul din postul anterior despre vaccinuri). Eu unul nu agreez termenul de turmă și îmi pare rău că atunci când un om suferă mult din cauza unui vaccin nimeni nu își ia responsabilitatea pe umeri să plătească pentru soarta excepțiilor.

 

 

Așa că prefer să fiu sceptic cu privire la vaccinuri pentru că oricine poate avea efectele sale secundare dezastruoase și prefer să pun accent pe lucrurile pe care Dumnezeu ni le-a lăsat la îndemână să ne întărim sistemul imunitar: mâncare, mod de viață, sport, antioxidanți, apă alcalină, etc. Cred că medicamentele fac mai mult rău pe termen lung și deocamdată accept varianta homeopaților care spun că trebuie să ne tratăm ca un tot. Știu un caz în care în urma vaccinului copilul a rămas paralizat și îmi asum consecințele chiar dacă de cealaltă parte nimeni nu e vinovat în cazul în care un copil care ia vaccinul rămâne infirm pe viață.

2013-03-24 19 39 51
Urmărește cele mai bune Promotii Online.

Ne intalnim pe chat pentru quizuri, coduri si distractie. Daca ne urmaresti pe Google+, Facebook sau pe twitter (chiar si prin sms) veti fi instiintati cand apar noutati. In coltul din dreapta sus aveti meniul cu toate quizurile si codurile disponibile.
Daca va sunt utile informatiile dati un like sau +1.Postat de Concursuri Online în 3/24/2013 07:39:00 p.m.