Sex and the iWorld - Dale S. Kuehne


Dale S. Kuehne, pastor și profesor în politică a scris o carte interesantă: Sex and the iWorld în care explică foarte clar care sunt problemele acestei lumi comparând-o cu lumea dinainte de secolul XX.

 

Autorul propune ca soluție un nou mod de relaționare sănătoasă într-o lume r (relațională), opusă iWorld construită pe principii sănătoase, biblice și care să cuprindă o întreagă structură relațională, esențială pt calitatea vieții printre care poziția de autoritate și disciplină.

 

Există un dezacord fundamental între iWorld și rWorld în legătură cu natura libertății. iWorld crede că libertatea individuală se găsește acolo unde nu există reguli, restricții și structuri. rWorld crede că libertatea se găsește relațional într-o structură socială multidimensională cu reguli și limitări care sunt ancorate într-o autodisciplinare personală și colectivă.

 

iWorld presupune că umanitatea se poate crea pe ea însăși, schimbă ea însăși și trăiește cum dorește atâta timp cât nu sunt încălcate cele 3 tabu-uri în timp ce rWorld presupune că la fel ca un computer umanitatea vine cu un sistem operațional gata încărcat care este cuplat în mecanismul uman și lumea însăși funcționează ca atare. Noi putem face lucruri care afectează funcționarea computerului, dar nu putem înlocui sistemul operațional.
Urmărește cele mai bune Promotii Online.

Ne intalnim pe chat pentru quizuri, coduri si distractie. Daca ne urmaresti pe Google+, Facebook sau pe twitter (chiar si prin sms) veti fi instiintati cand apar noutati. In coltul din dreapta sus aveti meniul cu toate quizurile si codurile disponibile.
Daca va sunt utile informatiile dati un like sau +1.Postat de Concursuri Online în 8/09/2013 07:43:00 p.m.