Crislam sau iubirea vrajmasului


Video-ul de mai jos arata cat de superficială e fuziunea intre doua doctrine diferite (catolici & carismatici). https://www.youtube.com/watch?v=4TH4gI_n3RA

 

Dacă vorbim despre dumnezei diferiți e și mai adâncă prăpastia (și aici nu există dubii, Allah prezentat de Coran și Dumnezeul prezentat de Biblie sunt diferiți exemplul cel mai elocvent este că Allah neavând soție cum să aibă un fiu pe când prin Fiul lui Dumnezeu sunt toate lucrurile, jertfa Fiului e esențială în mântuirea omului. Anticristul tăgăduiește pe Fiul 1Ioan2.22).

 

Biblia condamnă orice închinare & ridicare a altor altare în afara Dumnezeului Celui Viu. Coexistența altarelor lui Baal, Astartea și Unicului Dumnezeu Adevărat nu face decât rău (in VT sunt o gramada de exemple de oameni care au ignorat asta si si-au luat rasplata) prin urmare metanoia (schimbarea mintii) este singura solutie de a veni mai aproape de Dumnezeul Cel Viu și Adevărat, Unicul.

 

Emanuel Conțac:
Certați-vă cu Isus Hristos și cu Predica de pe Munte, ori cu Pavel. Și ei vorbesc despre iubirea vrăjmașului (nota: cum o face Miroslav Volf)

Așa de mult a iubit bunul samaritean care a bandajat rănile și a turnat peste ele untdelemn și vin apoi a plătit orice cheltuială a celui tâlhărit ce cobora de la Ierusalim la Ierihon așa încât dacă tâlhăritul era musulman, samariteanul lua Coranul și făcea un amalgam între ceea ce credea el și ce credea tâlhăritul formând CRISLAMUL făcând orice pentru PACE, ignorând orice verset al Bibliei care condamnă acest lucru.

 

Domnul Isus și Pavel vorbesc să îi iubim pe cei ce ne fac rău, dar să nu părăsim învățăturile date de ei punând altă temelie pusă de ei prin învățăturile lor, evanghelia lui Cristos. Orice învățătură care poate să vină chiar și de la un înger al Domnului trebuie să fie ANATEMA (la fel). Ori Mahomed a scris un Coran despre un dumnezeu străin pe nume Allah care pune altă temelie.
Urmărește cele mai bune Promotii Online.

Ne intalnim pe chat pentru quizuri, coduri si distractie. Daca ne urmaresti pe Google+, Facebook sau pe twitter (chiar si prin sms) veti fi instiintati cand apar noutati. In coltul din dreapta sus aveti meniul cu toate quizurile si codurile disponibile.
Daca va sunt utile informatiile dati un like sau +1.Postat de Concursuri Online în 7/26/2014 03:08:00 p.m.