Dorinta. Citire. Intelegere. Traire


Cine caută, găsește. Cel flămând și însetat după neprihănire este săturat. Cu cât dorința din inima ta de a-L căuta pe Dumnezeu e mai înflăcărată cu atât Domnul oferă o înțelegere mai profundă a voii Sale revelate prin Cuvântul Său.

 

La început avem parte de lapte duhovnicesc, dar cei perseverenți care citesc zilnic au parte de masa consistentă abia după ce au crescut iar Cuvântul a prins rădăcini în ei (cu cât practici mai mult ceea ce ți se revelează cu atât primești mai multă Lumină). O înțelegere adecvată a Cuvântului lui Dumnezeu se reflectă în faptele omului.

 

De aceea nu există așteptări de la cei ce tratează superficial părtășia cu Domnul în cămăruță. Dacă Dumnezeu Și-a făcut partea dăruind lumii ce a avut mai de preț, pe Fiul Său ca să moară în locul nostru pentru ca noi să avem Viața, binecuvântat este cel care Îl pune pe EL ca prioritate.
Urmărește cele mai bune Promotii Online.

Ne intalnim pe chat pentru quizuri, coduri si distractie. Daca ne urmaresti pe Google+, Facebook sau pe twitter (chiar si prin sms) veti fi instiintati cand apar noutati. In coltul din dreapta sus aveti meniul cu toate quizurile si codurile disponibile.
Daca va sunt utile informatiile dati un like sau +1.Postat de Concursuri Online în 4/05/2015 06:14:00 p.m.