Sabatul adventistilor, Parul branhamistilor și mancarea fariseilor dau mantuire ?


Mr. Carson said he was happy to attend other kinds of churches. “I spend just as much time in non-Seventh-day Adventist churches because I’m not convinced that the denomination is the most important thing,” he said. “I think it’s the relationship with God that’s most important.”

Nu intru in lucruri controversate pentru că apostolul Pavel ne recomandă să nu intrăm in dezbateri inutile. Doar Dumnezeu poate da lumină să-i arate branhamistului că are sau nu voie să divorteze de sotia sa care ajunge sau nu in ceruri tocmai pentru simplul fapt că a indraznit să incalce porunca tunderii părului (1cor11). Pentru unii mântuirea stă in porunca tunderii părului, pentru altii intr-o zi de odihnă cert e că ambele doctrine au venit prin profeti ai căror date profetite pentru apocalipsă s-au dovedit false.

Dacă doar Tatăl știe data exactă iată că s-au găsit profeti curajoși care să calculeze o dată care s-a dovedit a fi falsă. Chiar și pe cei aleși ii sucește o invatatură străină. Tinta poruncii este Dragostea care vine dintr-o inima curată, dintr-o credinta neprefacuta și un cuget curat. Intentia lui Dumnezeu este viata veșnică, iar dacă unii mai slabi sau mai tari pun accent pe o mâncare, pe o zi mai mult decât pe alte zile, toate sunt bune dacă sunt făcute spre slava lui Dumnezeu.

Căci chiar dacă murim sau trăim tot pentru Domnul le facem pe toate acestea așa că EL să fie slăvit chiar dacă punem sau nu accent pe unele zile, pe ne/tunderea părului sau pe unele mâncări. Relatia cu Domnul e mai importantă decât diferentele de interpretare, asta spune și Carson a cărui carte am citit-o (maini inzestrate) dar n-am observat că e adventist până acum. Nu vreau sa jignesc trairile sau credintele nimanui, mai am de invatat, de multe ori punem granite pentru lucruri mărunte ori ”așa să vă iubiti voi cum v-am iubit EU” rupe aceste granite, ne face să ne smerim și să privim pe celalalt mai presus decât pe noi.

Dacă sabatul a fost creat pentru om (cum e mâncarea pentru stomac) la fel cum părul femeii a fost menit să-i acopere capul și să-i dea o splendoare aparte iată că toti cei ce le păstrează ca la carte tot greșesc, și care alt popor in lume n-a păstrat Legea ca iudeii. Fără acceptarea lui Cristos nu le-a folosit la nimic. Cristos este in noi nădejdea Slavei, este totul și dacă conștiinta unuia nu-i dă pace să facă cum ii dictează conștiinta in lucrurile acestea care nu-i poate da prin ele insele mântuirea. Doar Cristos o poate face.Urmărește cele mai bune Promotii Online.

Ne intalnim pe chat pentru quizuri, coduri si distractie. Daca ne urmaresti pe Google+, Facebook sau pe twitter (chiar si prin sms) veti fi instiintati cand apar noutati. In coltul din dreapta sus aveti meniul cu toate quizurile si codurile disponibile.
Daca va sunt utile informatiile dati un like sau +1.Postat de Concursuri Online în 12/01/2015 01:47:00 p.m.