Dragostea lui Dumnezeu pentru LGBT


 "Dragostea mai presus de dogma", "Fara ura", "Hetero, dar nu obtuz", "Inainte de orice altceva sunt om" sau "Equal love".
Poporul român e creștin iar creștinismul e bazat pe dragoste fata de aproapele si toleranta dar si nastere din nou.
"Adevarat, adevarat iti spun ca, daca un om nu se naste din nou, nu poate vedea Imparatia lui Dumnezeu." 

Iubeste pacatosii dar uraste pacatul. LGBT cere tolerarea pacatului ceea ce e imposibil. Un urmas al lui Hristos calca pe urmele Sale, dar Sodoma & Gomora sunt un exemplu clar că păcatul nu poate fi tolerat la nesfarsit. Dumnezeu nu se lasa batjocorit. Cine IL respinge pe Hristos va vedea mania Sa. Hristos a intrat in casa vamesului dar n-a furat ca el, a tolerat-o pe Maria Magdalena (fosta prostituata) dar aceasta s-a schimbat. Ce ar fi fost ca fostele colege ale Mariei sa iasa pe strazile Ierusalimului si sa ceara ceea ce cer adeptii LGBT astazi ? Ba mai mult să schimbe din temelii legile Israelului, ca sa se alinieze cu cele ale Sodomei (gasit de arheologi) si Gomorei, distruse de Dumnezeu prin foc datorita desfranarii. Dacă alte state ale lumii arată astăzi că sfârsitul e mai aproape așa cum e scris in Biblie nu inseamnă decât că urgiile ce se vor abate asupra lumii in perioada urmatoare demonstreaza rabdarea si bunatatea lui Dumnezeu fata de noi oamenii care doreste ca toti sa se intoarca la pocainta si sa-L accepte pe Domnul Isus. Rabdare și bunătate pentru că si astăzi acordă timp ca omul să-L recunoască ceea ce e de fapt: Stăpân și să Ii acorde cinstea cuvenită.


Urmărește cele mai bune Promotii Online.

Ne intalnim pe chat pentru quizuri, coduri si distractie. Daca ne urmaresti pe Google+, Facebook sau pe twitter (chiar si prin sms) veti fi instiintati cand apar noutati. In coltul din dreapta sus aveti meniul cu toate quizurile si codurile disponibile.
Daca va sunt utile informatiile dati un like sau +1.Postat de Concursuri Online în 6/25/2016 11:06:00 p.m.