jmecheri publici

tot mai multe ştiri din astea apar. Întrebarea e: "e normal să se întâmple aşa ceva ?" Adică, dacă "statul" îi oferă bugetarului aceste beneficii e normal ca el să le refuze ? E cineva vinovat pentru aceste "beneficii" ? Adică un bugetar nu poate avea beneficii ? Ştiu răspunsul e: "bun simţ". Şi mai ştiu că răsplata e dincolo de lumea asta în care se aplică legea junglei, iar Judecătorul e sus şi vede. Cu ce măsură dai cu aia ţi se va da.

Smecherul de la Paduri surprins de paparazzii CANCAN la volanul unui bolid de 6,3 miliarde de lei vechi locuieste intr-o casa de protocol a Romsilva, pe banii institutiei, desi nu mai este sef in cadrul acesteia. Cu toate ca a fost mutat de la conducerea Directiei Silvice la un serviciu din cadrul institutiei si are statut de simplu functionar, Theodor Chiriac continua sa se lafaie pe bani publici.
sursa: canCan


Comentarii

  1. D-le, judecătorul cel de sus vede că nu am auzit să fi orbit,dar el este de părere să nu te "înpotriveşti celui ce ia cu sila ale tale şi le foloseşte el ci săl BINECUVÎNTEZI astfel pe cel ce îţi ia dreptul la viaţă,din cîte ştiu nu este nici PROST judecătorul atunci cum se face că în loc să fie de partea victimei e de partea agresorului tot el admite că agresorul are de tată pe diavolul,se pune logica întrebare el al cui tată este ? .Deci suferă acum de la cei ce au de tată pe diavolul şi la ceasul DREPTEI JUDECĂŢI o să fi întrebat de la cine ai suferit,o să primeşti plata pe măsură căci datorită ţie şi a altora ca tine dăinuie suferinţa în lume.

    RăspundețiȘtergere
  2. ai dreptate David. mai am de învăţat.
    însă amintind toate aceste nereguli din lumea asta îmi dau tot mai mult seama că sfârşitul e aproape şi că suntem doar trecători aici. Adevărata noastră casă e dincolo. Şi lumea aceasta e doar o umbră urâtă a dreptăţii - de fapt principalele decizii au fost proaste - cei drepţi sunt asupriţi [Isus] şi cei răi sunt liberi [Baraba].

    RăspundețiȘtergere
  3. Suntem trecători în sensul că viaţa este doar o tristă experienţă(o şcoală) limitată în timp şi spaţiu,problema este că după terminarea "şcoli" e important ce alegem, să trăim în continuare în acceptarea răutăţi ca monedă de schimb s-au răutatea să fie pedepsită şi bunătatea în DREPTATE răsplătită.Ce vreau să spun este că pe vremea lui ŢEPEŞ "INDIVIDUL" avea de ales într a trăi fără să producă suferinţă s-au era pedepsit cu interdicţia "spiritului" de a se manifesta în trup.Istoria a consemnat că demografia nu a suferit modificări substanţiale iar "creştini"au dovedit că pot trăi ca fii *lumini* fără să producă suferinîe semenilor săi.Odată cu ridicarea pedepsei atestă istoria "creştini"au comvieţuit iarăşi creştineşte în răutate hoţie ticăloşie etc... de ce?,pt.că în lipsa pedepsei spiritul creştin se manifestă creştineşte(trăiesc în accptarea răutăţi ca monedă de schimb.Mă bucură faptul că aţi priceput oarecum MESAJUL IMNULUI NAŢIONAL,dacă nu sar putea dovedi că se poate trăi şi cinstit cu demnitate cum ar fi posibil înlocuire actualului sistem patriarhal ticăloşit de la accederea la putere pînă în prezent?.În urma unei "alegeri"s-a trecut de la ideologia MATERNĂ la cea paternă şi tot aşa se va reveni la normalitate(DREPTATE SOCIALĂ şi MORALĂ) în urma unei ALEGERI binenţeles nu e important numărul ci manifetarea dorinţei de DREPTATE.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm să respectați regulile de bun simț. Mulțumesc.

Articole Populare

Diigo

Biblia vs Cartea lui Mormon

raspunsuri conquiztador