cum postez pe blog ?

Există mai multe moduri de a posta :

- cel mai simplu : ScribeFire - e un addon pentru Mozilla foarte ușor de folosit. Mai întâi intri pe pagina sa, dai "add to Firefox" si urmezi pașii de instalare. Apoi o să restartezi browserul și o să vezi jos în dreapta pe bară o icoană portocalie. E foarte simplu, de fiecare dată când vrei să postezi ceva vei da click pe icoana aceasta și îți va apare o fereastră unde poți scrie articolul tău. Are mai multe opțiuni ScribeFire, poți seta AdSense, poți adăuga categorii sau taguri articolului și dacă ai mai multe bloguri poți scrie articolul pe toate. Sunt foarte mulțumit de acest serviciu gratuit și îl folosesc de ceva timp. Există aceste două pachete interesante: Blogger SEO & Internet Marketing Tools & Plugins sau Problogger Pack-Addons every blogger must have!

- modul normal de postare oferit de WordPress/Blogger/Blog.com sau altele. Pur și simplu intri pe pagina de start și după ce te-ai înscris și ți-ai făcut blogul, te înscrii ca să postezi. O să cauți după "articol nou/new article" și vei scrie postul tău exact din pagina administratorului blogului de unde îți poți seta preferințele de afișare a blogului sau articolului.

Mai există multe progrămele prin intermediul cărora poți posta un articol însă cele două sunt cele mai portabile [le poți accesa foarte rapid de pe orice calculator] și mai simple de folosit.

Comentarii

  1. Eram curios cu cine stau de vorba... :)

    Si am devenit si mai curios: cum se impaca teologia cu banii ?

    Eu consideram ca economia cu dreptul se pupa usor. Apoi IT-ul in general reprezinta o persoana deschisa la nou. Dar pe cealalta parte, teologia este partea veche si dogmatica a spiritualitatii, care se opune in general schimbarilor.

    Un yoga, new age sau ateism nu s-ar fi asortat mai bine cu primele 3 domenii ? Fa te rog nitzica lumina. De unde pana unde ? ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. am scris aici un articol pe aceasta tema:

    http://m1ha1.wordpress.com/2009/08/23/se-impaca-banii-cu-crestinismul/

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm să respectați regulile de bun simț. Mulțumesc.

Articole Populare

Diigo

Biblia vs Cartea lui Mormon

raspunsuri conquiztador