comunismul e viu si astazi

Din păcate nu a fost destul prețul sângelui vărsat la Revoluție.
Oameni ce și-au dat viața în speranța stârpirii virusului comunist dacă ar trăi și astăzi, probabil ar rămâne dezamăgiți de ceea ce s-a realizat cu un preț așa de mare.
Virusul a suferit mutații, și nu doar a supraviețuit, s-a infiltrat în conducere sub aceleași câștiguri mârșave și o presupusă putere destinată securistului modern.

"Iubiți comuniștii, luptați contra sistemului" spunea R. Wurmbrand care a detaliat în cartea sa practicile la care a fost supus de acest sistem. Mai important e că n-a fost înfrânt, cu toate că a trebuit să trăiască la fel ca un câine, să mănânce din aceeași oală în care-și făceau nevoile. În clipe grele se descoperă caracterul.

Astăzi, au ieșit la iveală alții, virusați de dorințele proprii de îmbogățire și jocă teatru la televizor [unii au marionetele lor care le joacă piesa] pe banii noștri. [Radu Mazăre cumpără publicitate, 5000/minut nu i se pare mult, iar lumea îl iubește, de candida acum avea șanse mai bune ca Geoană și Crin la un loc]. Dar adevăratul lor caracter iese la iveală din faptele lor, după un mandat în care au "ciordit" tot ce-au putut. "După mine, potopul." Au fost Tăriceanu, Vosganian care au avut puterea și-acum stau în bârlog și-așteaptă momentul propice următorului act al piesei. Nimic nu e nou sub soare, aceste practici au fost, sunt, și vor mai fii. Și se întâmplă și la case mai mari, când în campanie oamenii sunt măguliți și prostiți, cu cuvinte dulci dar faptele să fie altele. Exemplul onorific e Obama. [a spus ca retrage trupele din Iraq]

Cu toate că avem și caricaturi ca Felix motanul, dovediți cu probe ca fiind trădători, prostimea îi tolerează, și mai rău le oferă voturi, îi vede ca oameni model. De neînțeles că majoritatea acestor votanți sunt pensionari ce-au pățit relativ comunismul.

Iar ca oamenii să aibe un țap ispășitor, li s-a dat generalul Stănculescu, cel mai potrivit, e bătrân, nu mai are mult de trăit și a fost în conducere atunci. Dar adevărații vinovați se luptă cu otrăvirea conștiinței care-i ține treji nopțile pline de coșmaruri. Cu siguranță, mulți dintre ei au reușit să fure părți ale averii ceaușeștilor și să spele cumva banii iar astăzi să conducă topurile celor mai înzestrați, material. Le plâng de milă pentru că nu realizează cât de puțin le-a rămas ! Cu fiecare secundă trecută sunt mai aproape de sfârșitul visului pe care-l trăiesc. Iar atunci vor observa care trebuia să fie topul prioritar.

Luptă cu virusul, iubește bolnavii. Ce folos să câștig întreaga lume și să-mi pierd sufletul ?

The Iraqi National Ballet performs a scene fro...Image via Wikipedia

Comentarii

  1. Ai vorbit pe sufletul meu :) Poate totusi, printr-o minune, oamenii care au ceva in cap si n-au uitat de mortii din '89 si '90 si '91 se vor uni si nu-l vor lasa pe Geoana sa-l puna iar pe Iliescu in fruntea tarii...

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi pare rau, dar romanii nu stiu ce inseamna libertate.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm să respectați regulile de bun simț. Mulțumesc.

Articole Populare

Diigo

Biblia vs Cartea lui Mormon

raspunsuri conquiztador