condus de comuniști

comentariu la articolul lui Khris:

totdeauna Băsescu i-a enervat pe politicieni.
Tot timpul s-au aliat împotriva lui.
Dacă însă era ca iLieș dând în stânga și în dreapta ca toți să fie fericiți era bine.
Păi ăsta e nebun ? Singurul de la '89 care a luptat CU clasa politică.
De ce n-a ales să le fie prieten. Să împartă țara cum au făcut-o predecesorii ?
De ce sar ca arși când aud de Băsescu ? Ca boierimea pe vremuri când auzea de Horia, Cloșca și Crișan ?

De ce n-a câștigat Năstase mandatul trecut și totul era armonie și glorie, toți se iubeau și o duceau bine. Toți boierii parlamentari ajunși în fruntea țării. Că noi, prostimea tot furați eram.

Vă plângeți de certurile lor ? Prefer să-i văd pe nehaliții ăștia din frunte cum tremură de frică la auzul numelui Băsescu. Că alt câștig nu am. Nu cred în balivernele spuse în campanie pentru că nici 5% nu vor realiza ce-au promis.

Cred însă că țara asta s-a trezit din somnul dulce de pe vremea comuniștilor odată cu Băsescu. În acești ani am fost mai liberi ca oricând, ca om de rând puteam atinge orice boier politician corupt. Asta mi-e satisfacția personală.

Iohannis, Geoană & Crin promit multe acum, la fel cum eu le spun la inverviu angajatorilor că voi face și voi drege necunoscând situația. Biruri au fost și vor fi. Și vă promit că nici ei și nici Băsescu nu vor face mare lucru dacă vor fi aleși așa cum nici Obama & stuff nu au făcut-o.

Totuși nu prefer un PREȘEDINTE ca Geoană și să fiu condus de un Crin ce și-a arătat adevărata fața în urma aflării rezultatelor. Înseamnă că în acești ani n-am învățat nimic. Revenim de unde am plecat. Nu as suporta 5 ani cu Iliescu la TV. Sau Tariceanu. Sau Vosganian. Nu, dupa cele intamplate.

Later edit : 

prin aceasta alegere a PNL mogulul Patriciu guverneaza din umbra pentru ca are mai putina importanta ce e bine pentru PNL si mai mult ce e bine pt conu Dinu
si mai e ajutat si de Voiculescu & Vantu

de cativa ani buni viseaza astia sa conduca tara asta micutza si de-aia isi pun trusturile sa pompeze la greu singurul microb care-i deranjeaza sa nu se extinda precum a facut Abramovici & altii in Rusia.

Ion Iliescu and Ceausescu Family in Vacation.Image via Wikipedia

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm să respectați regulile de bun simț. Mulțumesc.

Articole Populare

Diigo

Biblia vs Cartea lui Mormon

raspunsuri conquiztador