propunere: alianta cu poporul

Stimate domnule candidat,

poporul doreşte o dovadă prin care propunerile dvs din campanie ar fi respectate în următoarea perioadă.
Ştim cu toţii că în campanie se spun multe minciuni doar pentru a primi mai multe voturi, necunoscând situaţia reală a ţării, aşa cum face Geoană foarte uşor. Amintesc de privatizări către moguli, cota unică, TVA-ul, reducerea bugetarilor, etc.

Totuşi, cred că principalul motiv pentru care nu se va susţine această propunere e că atât Băsescu cât şi Geoană vor fi nevoiţi să reducă personalul bugetar ceea ce e o idee foarte bună, dar vor pierde voturile acestora, din păcate. Însă, prin această procedură vom opri minciunile din campanie cu care ne-am obişnuit de 20 de ani.

Se poate semna un acord înainte de alegeri între candidat şi popor prin care, în cazul în care va ajunge preşedinte acest acord va avea efect. Acordul asigură poporul că toate măsurile [şi vor fi enumerate] amintite vor fi implementate, în caz contrar, acesta va fi demis sau va demisiona.

Nu vrem să se repete cazul lui Obama, care susţinea în campanie că va opri războiul, dar care a dublat numărul de soldaţi în timpul mandatului său. Americanii sunt nemulţumiţi, nu vrem să se întâmple la fel şi în România.

În speranţa că propunerea noastră va fi benefică acestui stat şi va creşte încrederea în clasa politică, ajunsă la cote minime, vă mulţumesc pentru timpul acordat şi aşteptăm răspunsul dvs.

Cu respect

Traian Băsescu mai Traian !

Comentarii

Articole Populare

Diigo

Biblia vs Cartea lui Mormon

raspunsuri conquiztador