politicieni. trezirea

Scandal mare. Cum a reușit DNA-ul să îl salte pe ditamai senatoru'
Cum de și-a permis o instituție a statului să facă așa ceva ? Păi trebuia să-i pună covor roșu, să-și ceară scuze și să-l invite precum Papa la o cafea la parchet. Colegii lui vorbesc parc-ar fi PreaSfințitul. Are imunitate. De-aia Năstase e așa sprinten la TV în loc să-și roadă barba după gratii. Hai că inventează și Voicu o mătușă și scapă.

Dar ticu' stă la pârnaie c-a furat 1 leu, altfel s-ar spune că-n România nu e justiție.

Încrederea românului în politicieni e la cote minime. Dar tot scade. A amintit Băsescu de referendumul pentru eliminarea imunității politicienilor. Acolo e buba. Și a observat-o bine. Abia aștept să văd liniște în țara asta. Dar atâta timp cât nu se iau măsuri - împotriva acestor inventivi străluciți ce vin cu soacre și mătuși pentru a-și justifica averea, ciripind necontenit pe la televizoare că nu li se face dreptate pentru că lor trebuie să li se aplice o altă lege, a dreptății, a bunului simț - vom avea aceeași justiție ca pe vremea răposatului comunist.

Strigă sângele martirilor de la '89 împotriva acestor șobolani împinși înainte [ca poporul să-i voteze] de averile făcute la putere de predecesorii lor. Dar sunt oameni slabi și caracterul lor secătuit de faptele mizere iese la iveală de după pilonii manipulării ridicați de mogulii însetați după mai multă putere.

E păcat. Pentru că trebuie să luptăm să ieșim din mocirla asta tocmai cu ăia care ar trebui să ne ajute : reprezentanții noștri iubiți. N-am mai văzut clasă politică așa înverșunată. Ei spun că vinovatul e unul singur: Băsescu. Adică Alesul poporului.

Asta-i România. Dar îmi place pentru că : ce nu te omoară te face mai puternic


Ii este rau lu Paunescu??
Vezi mai multe video din Politica










[imagine]

Comentarii

Articole Populare

Diigo

Biblia vs Cartea lui Mormon

raspunsuri conquiztador