Darul e gratis

Căci de la cel mai mic până la cel mai mare, toţi sunt lacomi de câştig mârşav, de la prooroc până la preot, toţi înşeală!
Ieremia 8:10  De aceea, pe nevestele lor le voi da altora, şi ogoarele lor altor stăpâni. Căci de la cel mai mic până la cel mai mare, toţi sunt lacomi de câştig mârşav, de la prooroc până la preot, toţi înşeală!
1 Timotei 3:3  Să nu fie nici beţiv, nici bătăuş, nici doritor de câştig mârşav, ci să fie blând, nu gâlcevitor, nu iubitor de bani;
1 Timotei 3:8  Diaconii, de asemenea, trebuie să fie cinstiţi, nu cu două feţe, nu băutori de mult vin, nu doritori de câştig mârşav:
Tit 1:7  Căci episcopul, ca econom al lui Dumnezeu, trebuie să fie fără prihană; nu încăpăţânat, nici mânios, nici dedat la vin, nici bătăuş, nici lacom de câştig mârşav;
1 Petru 5:2  păstoriţi turma lui Dumnezeu care este sub paza voastră, nu de silă, ci de bună voie, după voia lui Dumnezeu; nu pentru un câştig mârşav, ci cu lepădare de sine.
Psalmi 119:36  Pleacă-mi inima spre învăţăturile Tale şi nu spre câştig!
Ieremia 6:13  "Căci de la cel mai mic până la cel mai mare, toţi sunt lacomi de câştig; de la prooroc până la preot, toţi înşeală.
Apostolii, după lungi ore de mers pe jos au cerut oare banii de benzină ? Câți editori nu-și cer drepturile pentru operele scrise pe baza gratuității bibliei ? Dacă Dumnezeu ar face la fel cu ei, cerându-le bani pe fiecare verset copiat și amintit în cartea lor ... Dacă Moise ar fi făcut la fel și ar fi cerut, după legea copyright-ului ca fiecare citat din Torah să îi aducă foloase ...

Dacă apostolii ar fi făcut la fel credeți că mai erau în lanțuri ? Și-ar fi plătit de mult călăii. Înțeleg, ai noștri vor doar să-și scoată pârleala. Căci așa se face în secolul ăsta. Și dacă se strânge ceva în plus, de ce nu, să arunce profitul direct în buzunar. Dar, dacă Dumnezeu ți-a dat ție gratis, tu de ce ceri bani ? Ai credința prea mică ? Nu crezi că EL îți va da pâinea de mâine ? Uitați-vă măcar la lucrarea întunericului doar numărând câte siteuri cu conținut pornografic sunt gratis !

Am mai văzut un caz în care biblia pe mobil era furnizată gratis de către doi tineri pe pagina aceasta. A publicat și adventist.ro un articol în care se pune la dispoziție o versiune alterată a programului, în care apare o fereastră ce te trimite la siteul adventist.ro și nu mai poți face nimic: "Biblia pe telefonul mobil: Această aplicație a fost descarcata de pe pagina: www.adventist.ro Va invitam sa reveniti pentru a gasi noi resurse biblice." Trebuie neapărat să ieși din program pentru că după accesarea oricărei funcții apare această fereastră ce blochează programul. E un caz nefericit în care funcțiile programului sunt eliminate pentru a crea trafic pe siteul adventist.ro

Dar, la ce nevoie mai avea Isus să le ceară banii pe pâinea celor 5000 sau 3000 de oameni ? Sau toți cei ce făceau minuni în Numele Său ?

Slavă lui Dumnezeu că Harul e gratis, Mântuirea e gratis. Relația cu Dumnezeu e gratis. Cuvântul și rugăciunea la fel. Și creștinul e multimiliardar prin Hristos în lucruri nepieritoare.

day in the life: lunch money

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm să respectați regulile de bun simț. Mulțumesc.

Articole Populare

Diigo

Biblia vs Cartea lui Mormon

raspunsuri conquiztador