Pe criza asta cineva se gandeste la tine. Multumim Real

“Să trăiți bine !” era mesajul din campanie. Acum flutură vântul prin buzunarele noastre. Dar uite că real s-a gândit să taie prețurile la peste 300 de produse de bază și au pus pe raft un anunț prin care te anunță că acel produs e la reducere. Sunt încântat de această inițiativă și de-abia aștept să merg la cumpărături la real.

 

Și asta e cu atât mai bine pentru că nu e o măsură periodică așa cum sunt produsele la promoție, și sunt reduceri oferite la produsele care acoperă nevoile de bază fără a suferi vreo scădere a calității acelui produs. Bravo. De la zahar, ulei, orez, paste fainoase, malai, legume si fructe, carne de pui, carne tocata, mezeluri, lactate si branzeturi etc., produse de ingrijire si curatenie, până la produse nealimentare, in principal cele care acopera nevoile de baza sunt alese atent pentru a contracara scăderea puterii de cumpărare a cumpărătorilor din România.

 

Dacă toate hypermarketurile ar face la fel am putea și noi pe timp de criză să nu mai simțim atâta frigul afară și incompetența politicienilor. Însă nimic nu se compară cu REAL pentru că împreună cu promotiile de la raft si reducerile de preturi care au devenit o obisnuinta pentru cumparatori, REAL rămâne un partener de încredere pentru consumatorul din România.

 

"Solidaritatea este cheia iesirii din orice situatie delicata, atat in familie, cat si in societate, oriunde apare o criza. De aceea, am insistat sa gasim solutii pentru cei care sufera din pricina austeritatii impuse de criza, continuand sa credem ca doar astfel, printr-un efort cumulat, vom reusi sa depasim efectele crizei care afecteaza deopotriva populatia si companiile. Solutiile de redresare exista si avem incredere ca Romania isi va relua trendul ascendent si va depasi problemele actuale prin efortul conjugat al tuturor factorilor de raspundere." a adaugat Michel Lamoot.

 

 

ps: superBlog 2010

Comentarii

Articole Populare

Diigo

Biblia vs Cartea lui Mormon

raspunsuri conquiztador