frauda faraPret-ro tepari

Image representing iPhone as depicted in Crunc...

Image via CrunchBase

Buna, sunt unul dintre fondatorii farapret.net ... sietul a avut probleme de programare si hacker atacks.. un nou siet FaraPret.Ro va fi lansat cu produse pe bune !! nu e inca lansat deci nu va agitati... asta nu va fi o mare inselaciune sau cv.... FaraPret.net nu s-au trimis produsele ca au inchis sietul si am pierdut baza de date ... sper sa ne auzim pe FaraPret.Ro cand va fi lansat sa va convingeti si voi :D

Primesc alt comentariu de la unul din țeparii faraPret (după ip e din Arad pe RDS):

FaraPret.ro este singurul magazin online din Romania care ofera clientilor sai produse fara bani, fara pret, fara costuri ascunse. Puteti comanda orice produs din lista noastra de oferta, in limita a unui produs pe saptamana, pe baza unor stele, ce le acumulati foarte simplu, trimitand un link unic ce il primiti, tuturor cunostintelor, prietenilor d-voastra. Fiecare click pe butonul VOTEAZA iti aduce o stea. Aduna stele si comanda un produs. Banii nu mai sunt la moda! Profita acum! www.farapret.ro

Intru pe siteul fantomă și mă izbesc încă de la început bannerele AdSense. E plin de ele pe site. La fel ca anteriorul. Acum ceva timp scriam despre frauda faraPret.net. Țeparii ăștia și-au schimbat adresa din .net în .ro și promit că își vor schimba blana precum lupu, năravu. Au folosit aceeași tehnică de primit și dat clickuri, același template al siteului după ce s-au ascuns o perioadă și li s-a închis siteul pentru neplata hostului. Ziceam că n-au regulament, acum au venit cu unul trăznet, scris probabil între 2 beții. Minunați-vă și voi:

Sunt și dubluri de texte așezate unul după altul:

www.farapret.ro isi rezerva dreptul, pe baza unilaterala, sa modifice, amendeze sau sa actualizeze acesti termeni si conditii in orice moment, fara a anunta in prealabil.

www.farapret.ro isi rezerva de asemenea dreptul de a amenda, adauga sau sterge orice aspect al Serviciului in orice moment fara a anunta in prealabil.

Sunt țepari cu acte în regulă ?

www.farapret.ro nu este responsabil pentru nici un fel de pierderi, impuneri, daune, cauze de actiune, cheltuieli, judecati, premii, penalitati sau taxe generate de nerespectarea prevederilor prezentei Sectiuni.

Poți primi acasă (asta dacă ajunge la destinație) o bucată de cauciuc în locul iPhone-ului:

Noi nu garantam calitatea, responsabilitatea, oportunitatea sau acuratetea informatiilor prezentate sau a serviciilor furnizate.

Nu lipsesc nici greșelile de ortografie:

Noi solicitam fiecarui membru inregistart sa actioneze in mod onest si etic atunci cand foloseste Serviciul.

Cu toate acestea, www.farapret.ro nu este responsabil pentru inadvertente, erori sau omisiuni in cadrul informatiilor furnizate de tine sau de alti membri inregistarti.

Iată și o clauză mișto:

Acest serviciu si informatiile prezentate pe acest website sunt furnizate "asa cum sunt", iar folosirea acestui serviciu se face complet si exclusiv pe riscul tau.

Adică pe scurt: ai luat țeapă o dată, și nu te-ai oprit. O iei și a doua oară dacă ești prost. Bun, dar uite și clauza MINUNE, ești obligat să plătești onorariul avocaților dacă semnezi digital această convenție, prin urmare e o porcărie pusă de suprafață pentru creduli, fără o bază legală:

În mod expres, esti de acord ca www.farapret.ro nu va fi responsabila pentru nici un fel de daune directe, indirecte, minore, speciale, de importanta majora sau incidentale, incluzand dar fara a se limita insa la pierderi de profit, vad comercial sau alte pierderi intangibile, rezultate din: utilizarea acestui Serviciu, sau orice alt aspect relationat acestui Serviciu. Esti de acord sa protejezi si sa asiguri www.farapret.ro si operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai de si impotriva oricaror cereri, pretentii, actiuni, impuneri, pierderi, daune, costuri (incluzand fara nici un fel de limitare, onorariile avocatilor), cheltuieli, judecati, decizii, amenzi, regularizari sau alte obligatii rezultate sau relationate cu orice alta actiune de catre tine sau o terta persoana, in legatura cu utilizarea acestui Serviciu, sau orice alt aspect relationat acestui Serviciu.

După ce se stresau ca în clauzele anterioare să plătești onorarii, judecăți și pierderi vin cu o frază simplă care le abrogă:

Orice litigiu, controversa sau reclamatie rezultata sau relationata acestui Acord, sau incalcarea prevederilor sau anularii acestuia, vor fi solutionate conform legii.

Ia uită și o problemă psihologică, nu cred că se găsește altă denumire la folosirea unor replici de 6 ori într-o frază. Nici Becali nu a comis-o așa:

Orice persoane care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre site isi asuma obligatia de a nu prejudicia in nici un mod drepturile de autor pe care o terta persoana le- ar putea invoca in legatura cu materialele si informatiile transmise in orice mod catre site, iar persoanele care expediaza in orice mod informatii ori materiale inteleg si accepta ca incalcarea in orice mod a acestei obligatii nu poate angaja in nici un mod raspunderea Www.farapret.ro, ci numai raspunderea persoanelor respective.

Încă nu și-au dat datele firmei care se ocupă de frauda asta. Să vedem câți și-au luat-o iar.

Comentarii

Articole Populare

Biblia vs Cartea lui Mormon

raspunsuri conquiztador

Diigo

Cazul Pustan