Cum se numeste serviciul oferit de eMAG prin intermediul caruia produsul este preluat, reparat si returnat pe toata perioada garantiei, fara niciun cost?

Pe linga fanaticii asceti mai sint si papii, episcopii, cardinalii, etc. care la polul opus au trait si traiesc in lux si huzur asuprind poporul.
4. "Mintuirea" Pe linga sensul aiurea al cuvintului (inseamna a muri, a fi nimicit la origine) calugarii si exegetii crestini spun ca este extrem de greu sa te mintuiesti, chiar cu ascetizare extrema si ai foarte mici sanse sa te mintuiesti, dapoi daca duci o viata normala (nevasta, copii, casa, servici). Deci dupa ei foarte puini oameni se vor mintui si atunci ce rost mai are aceasta canoneala? Ce rost are pentru femeii de exemplu o viata de umilinte (ginditi-va ca femeile nu sint considerate tocmai oameni de catre biserica) de rugaciuni, genoflexiuni si tocit genunchii de la stat la slujbe? Ce rost are pentru barbati sa se imbolnaveasca de prostata (din cauza lipsei activitatii sexuale, permisa de biserica doar ca sa concepi copii, si in nici un caz sa fie satisfacute ambele parti!) sa posteasca, etc? Ca sa ce? Sa aiba constiinta ca tot va putrezi in asa zisul iad? Ha! Referitor la misoginismul religiei crestine: biserica ortodoxa condamna ORICE forma de contraceptie (ca fiind "desfrinare"!!!) in consecinta, o femeie ar trebui ori sa devina fabrica de copii ori sa nu aiba activitate sexuala, atunci pun si eu o intrebare: de ce dumnezeu nu a facut doar o mica gaurica pentyru evacuaraea rezidurilor lichide si a facut acele organe si a dat orgasmul? Tot apropo de misoginism: daca treci pe linga o biserica importanta in zi de slujba ai sa vezi o gramada de femeii imbracate aiurea (cica decent, ha!) care stau si se roaga fara, sint cele care au ciclul lunar si nu au voie in biserica fiind ca ar murdari locasul! Atunci de ce a mai dat dumnezeu ciclu? Sau de ce nu l-a dat si la barbati? Sau de ce i-a facut inegali?

Comentarii

Articole Populare

Diigo

Biblia vs Cartea lui Mormon

raspunsuri conquiztador