Numarul Unu

Ce ai face dacă:

  • ai avea un ferrari, iar toate mașinile din jurul tău ar fi dacii ?
  • ai avea puteri supranaturale
  • ai fi singurul din echipă care ar putea să sară 1,5 metri la coș
  • te-ai putea mișca cu puterea gândului
  • ai deține cea mai tare placă video din lume, distribuită doar în 1.000 de bucăți

 

Toate astea ți-ar asigura că ești cu un pas în fața celorlalți, și nimic nu te poate opri să faci performanță. Iată că ți se oferă posibilitatea de a fi regele performanței, visul oricărui gamer, deținând o placă video Asus ROG Ares. Și nu orice placă, ci chintesența filozofiei jucătorilor, cea mai rapidă placă video din lume cu care poți spulbera toate așteptările pe care le ai de la orice joc din această lume. Vei putea vizualiza la maximum orice ipostază a jocului cu lux de lux de amănunte. Adică e ca și cum ai fi acolo. Cum să nu fie adevărat cu o așa configurație: 3200 de procesoare de flux și o capacitate de 4GB de memorie GDDR5 la frecvența de 1.2GHz

 

 

 

Te-ai săturat să tot aștepți atâta pentru a intra în joc, ți se blochează jocul când ți-i lumea mai dragă sau vezi cu întârzieri că de fapt mașina ta a lovit parapetul ? Toate astea devin istorie cu Ares. Acum am auzit și că există o asemenea placă video. E pur și simplu de neimaginat, însă atât de simplu de înfăptuit pentru că nu vei mai avea vreodată bătăi de cap de acest gen. Deschizi unitatea calculatorului și o conectezi la un slot de pe placa de bază a calculatorului tău. Are un design futurist ajuns la un compromis între inginerii care nu mai știau unde să pună atâtea tranzistoare pe cm3 și cum să răcească o asemenea termocentrală ca putere – ei așa a ajuns să absoarbă de 6 ori mai mult aer față de plăcile standard, și designerii care și-au făcut foarte bine treaba pentru că așa vor fi aparatele viitorului.

 

 

Ce aș face eu cu o asemenea bijuterie ? Aș fructifica fiecare secundă în prezența ei și desigur aș uita că mai trebuie să mănânc sau să dorm pentru că aș fi absorbit de calitățile și performanța de vis pe care o emană pretutindeni. Ce jocuri există în lumea asta, pe cele mai tari le-aș instala fără probleme pe calculator și aș spulbera orice așteptări, aș trece toate testele și quiz-urile și aș concura cu cei mai tari în domeniu pentru că nu poți fi decât un guru în ale jocurilor cu așa bunăciune.

 

PS: superBlog 2010

Comentarii

Articole Populare

Diigo

Biblia vs Cartea lui Mormon

raspunsuri conquiztador