Absenta progresului evolutiv – Creatie sau evolutie ?

Conform teoriei evoluţiei, omul a trecut prin următorul şir de stadii, pe parcursul unei lungi perioade de timp: organisme unicelulare (amoeba etc.) - nevertebrate (meduza, anemona de mare, etc.) - amfibii - reptile -mamifere - om.

Dar dacă aşa stau lucrurile, cum se explică faptul că astăzi există amoebe, meduze şi peşti, fără ca aceştia să sufere procese de evoluţie?
De curând în prefectura Yamagata (Japonia) a fost găsită o fosilă de peşte cu o vârstă probabilă de aproximativ 15 milioane de ani. Când a fost comparată cu un specimen viu, aparţinând aceluiaşi gen, cu greu s-au putut evidenţia mici diferenţe. Acest fapt dovedeşte că nici chiar în 15 milioane de ani nu s-au produs fenomene evolutive.

Despre peştele cu plămâni şi aripi înotătoare lungi, Coelacanth - (renumit ca exemplar fosilizat) - evoluţioniştii au afirmat că a dispărut acum aproximativ 90 milioane de ani, pe vremea când peştii evoluau spre animalele de uscat.
De curând însă, destul de multe exemplare de acest gen au fost descoperite lângă coasta Madagascarului.

Acest fapt confirmă adevărul că peştele cu plămân a fost totdeauna peşte cu plămân, fiind şi el creat după „soiul lui". Astfel de exemple există şi în regnul vegetal. Oare de ce nu este nici o diferenţă între frunzele arborelui mai-den-hair sau ale viţei de vie din zilele noastre şi frunzele fosilizate ale acestor plante, despre care se spune că sunt vechi de câteva sute de milioane de ani?

www-crestintotal-ro-767

Comentarii

Articole Populare

Diigo

Biblia vs Cartea lui Mormon

raspunsuri conquiztador